среда, 15. мај 2013.

Grand opening Desigual store in Belgrade!


And finally in our beautiful capital arrived spanish brand Desigual which means ˝Diffrent˝. Grand opening was on may 10th in Usce Shopping Center ( first floor ) along with champagne and sweet catering, with store manager crew from Spain, Slovenia, Ljubljana, Zagreb and us from Belgrade.

I konacnooo u nasu prelepu prestonicu je stigao spanski brend Desigual sto znaci "DRUGACIJE" :)  Svecano otvaranje je bilo 10 maja u Usce Shopping Centru (na prvom spratu) uz sampanjac i slatko posluzenje, sa ekipom store manager-a iz Spanije, Slovenije, Ljubljane, Zagreba i nas iz Beograda. 

Ukratko o brendu: Desigual je osnovan 1984god. i prisutan je u 108 zemalja u svetu. Osnovao ga je svajcarac Tomas Majer (Thomas Meyer), koji je ranih osamdesetih godina kao dvadesetogodisnjak radio kao prodavac garderobe na Ibici. Prodaja mu je isla lose i posto je imao dosta pantalona koje je trebao da proda, dosetio se da bi sam mogao da poboljsa njihov dizajn i da spoji razlicite materijale. Tako nastaje njegov prepoznatljiv pacvork, ali i neobicni krojevi . I ako internacionalni uspeh nije bio iza coska, ideja za kompaniju se rodila i pocela da se razvija. Razbijanje estetike i grafike i mix and mach pacvork su osnovi Desigual ideologije. 

Brend je po sebi jako specifican i ne moze svako da iznese taj njihov vedar duh igranja boja. Ili ga volite ili ga mrzite. Moto marke Desigual je "Mi ne oblacimo tela, vec stvarne ljude"! Svaka kolekcija, svaki njihov komad garderobe, obuce ili accessories-a je vesela, optimisticna i upecatljiva. Tim dizajnera koji radi na svakoj kolekciji uvek imaju istu definiciju sa motivom “ŽIVOT JE SJAJAN” (La Vida Es Chula). Svako njihovo delo je samo po sebi umetnicko remek delo i najcesce se sve izradjuje rucno. 

A sad malo slika radnje iz Beograda










Moja ekipa devojaka i ja u uniformama 



Kako vam se cini? :))

5 коментара: